Selecteer een pagina

Voor klanten die meer advies willen over interieur en inrichting hebben wij al ruim 20 jaar een winkel/showroom. Een rustige plek om uw wensen, tekeningen, kleuradvies e.d. te bespreken en te kijken wat de mogelijkheden zijn.
Martina van der Gugten ontvangt u en begeleid u hierbij, eventueel op afspraak. Uiteraard onder het genot van een kop koffie als u dat wenst.

Daarnaast kunt hier terecht voor velerlei zaken zoals het bespreken van een schildersklus, maar ook voor het uitzoeken van nieuw tapijt, pvc vloer, gordijnen en raamdecoratie. Martina van der Gugten is zeer ervaren en deskundig op dit gebied.

Daarnaast werken wij ook samen met verschillende andere schilderwerk gerelateerde bedrijven waarin we u verder kunnen helpen dan alleen schilderen.

Ook onze ruime sortering behangboeken zal u verbazen.

Behang is altijd een belangrijk onderdeel geweest in onze beleving en een mooi onderdeel om uw interieur te verfraaien.
Wij hebben daarin zeer ruime ervaring en de benodigde specialisme in huis om dit eventueel vakkundig voor u aan te brengen.
Daarnaast kunt u ook in onze winkel terecht voor verf, latex etc. en de benodigde materialen maar ook advies als u zelf aan de slag wil.
Wij adviseren, verzorgen en leveren de benodigde materialen en helpen u verder om tot een mooi eindresultaat te komen. En altijd kunt u in onze winkel terecht om uw ideeën en werkzaamheden te bespreken.  Dit is in ons concept echt een toegevoegde waarde geworden.